Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vsak dan v tednu druga čakra pomeni, da je ta podpornik določenega energijskega centra. In vsak dan v tednu je podprt z različnimi energijami, ki ugodno vplivajo na razrešitve določenih blokad, ki nastanejo medtem, ko se spopadamo z vsakodnevnimi izzivi.

Zelo pomembno je, da naše energijske centre vzdržujemo v vitalnem stanju, saj se s tem izognemo nepotrebnim težavam.

Nedelja

Korenska čakra

Danes je čas, ko svojo energijo in um usmerite v prvo čakro. Čas je, da ji namenite ljubezen, saj je pred vami nov teden v katerega je prav, da stopite s sproščeno energijo. Vse kar se vam je nabralo v preteklem tednu je zdaj čas, da se prečisti in pusti v preteklosti. Bodite sproščeni in svoj čas delite samo s tistimi, ki jih imate res radi.

Ponedeljek

Sakralna čakra

Druga čakra je povezana s ponedeljkom, ki predstavlja začetek. Zdaj je čas, ko so vaše misli osredotočene na ustvarjalno energijo in pozitivne odnose. Ne bodite prestrogi do sebe, če se vaš teden ni začel tako produktivno kot bi želeli. Samo nekaj energije namenite čiščenju vaše druge čakre.

Torek

Solarni pleksus

Negovanje tega središča identitete vam lahko pomaga opraviti vse naloge, ki jih imate planirane. Poskrbite za to, da vam lasten ego ne bo medel misli do konca tedna. Pazite s kom se povezujete, saj se preko tretje čakre lahko na vas povežejo “pijavke”. Zato je zelo pomembno, da redno skrbite za vaš tempelj.

Sreda

Srčna čakra

Srčna čakra simbolizira sredino in ravnotežje. Sreda je povezana s čustvi, ki se vam pojavljajo od začetka tedna in se razlezejo v konec. Sredine energije so podpornice za negovanje srčne čakre. Če je vaše srce polno skrbi je čas, da uvedete redno meditacijo, ki bo uravnala energije v tem središču.

Četrtek

Grlena čakra

Četrtek je dan za komunikacijo. Predstavnica komunikacije je peta čakra, ki se nahaja v območju grla. Energije vas podpirajo, da končno vprašate tisto vprašanje, ki vas pesti že od ponedeljka. Če imate težave z izražanjem svojega mnenja ali s postavljanjem vprašanj je to znak, da je potrebno poskrbeti za pretok energije skozi grleno čakro.

Petek

Tretje oko

Petek je čas za intuicijo. Zdaj je trenutek, ko so se dogajanja iz preteklega tedna umirile in čas je, da razvajate svoj notranji jaz. Če se ne morete sprostiti in imate občutek, da ne zaupate intuiciji je skrajni čas, da skozi ta center spustite zdravilno energijo. Opravite meditacijo za čiščenje Tretjega očesa ali pa afirmirajte čiščenje. 

Sobota

Kronska čakra

V soboto je energija v znamenju kronske čakre. To je čas, ko “pospravimo” po našem templju in delo preteklega tedna zaključimo z negovanjem kronske čakre. To je čas, ko lahko odplavate v svojo podzavest in brezmejno domišljijo. Medtem ne pozabite, da je pomembno, da je tudi ta čakra uravnovešena, da ne blokira pretoka energije po ostalih čakrah!

Smo odgovorili na vaša vprašanja?

Ker včasih ni dovolj splošna napoved smo za vas na voljo 24 ur na dan na telefonski številki 090 50 72.