Skip to content Skip to footer

Velika arkana predstavlja pomembne dogodke

Velika arkana je sestavljena iz 22 glavnih kart, ki se pojavijo takrat, ko vam sporočajo, da razmislite o življenskih lekcijah. Te karte prikazujejo življenske dogodke, ki bodo imeli velik vpliv na vašo bodočnost. Norec je glavni lik in potuje skozi vsako izmed kart, srečuje nove učitelje in se na tej poti uči novih življenjskih lekcij. Svojo pot zaključi z zadnjo karto – Svet. Medtem, ko spremljamo potovanje Norca, lahko opazimo vzporednice z našim življenjem in s pomeni kart. Vsaka karta nas pri tem nauči novo lekcijo.

V življenju so nam namenjene lekcije na katere moramo biti še posebej pozorni, saj so pomembne za duhovni in osebni napredek. Glavne karte so tukaj, da vas opomnijo na to pomembnost. V primeru, da se pojavijo v obrnjeni legi, bodite bolj pozorni, saj se zdi, da življenskim lekcijam ne posvečate zadostne pozornosti.

Prijava na brezplačno napoved

Prijavite se na brezplačne mesečne napovedi, nauke, nasvete, rituale, ... Svetovalci za vas pripravljajo bogate vsebine, ki jih delijo z vami na podlagi dolgoletnih izkušenj iz svojega življenja in iz življenja strank.