Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pogoji sodelovanja in podjetje

Splošni pogoji 

spletna stran www.kismet.si je last podjetja Magija d.o.o. Pogoji, ki jih objavljamo spodaj, so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in z Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP). Vsi uporabniki spletne strani morajo pogoje upoštevati in se z njimi strinjati, sicer do sodelovanja ne bo prišlo. Uporabnik spletne strani je vsak, ki se na spletno stran registrira ali pokliče na telefonsko številko 090 50 72, 090 62 91 in 090 62 91 oziroma ste poslali sms: NAPOVED na 6060 ali MAGIJA na 6060. Vedeževalci svetujejo na podlagi različnih tehnik astrologije, numerologije, tarota in drugih alternativnih metod.

 

S klicem na premijsko številko se šteje, da je uporabnik seznanjen s splošnimi pogoji ter se z njimi v celoti strinja. Plačilo stroškov klica se izvede na način, kot ga določa operater telekomunikacij. Ponudnik telekomunikacij obračunava strošek klica za preteklo obračunsko obdobje. Strošek klica je na računu izkazan v posebni skupini storitev. Klic se zaračunava tudi med poslušanjem odzivnika ter čakanjem na zvezo s prostim svetovalcem.

 

Področje delovanja

Obiskovalcem spletne strani nudimo kvalitetno vedeževanje s pomočjo ciganskih kart, vendar pa to ne pomeni klasičnega zdravljenja ali svetovanja s strani strokovno usposobljene osebe, ki za to potrebuje splošno predpisana dovoljenja in izobrazbo, določene s strani Republike Slovenije. Svetovanje je zgolj osebno mnenje s strani svetovalcev. Uporabniki spletne strani se svobodno odločijo, ali bodo prejete nasvete upoštevali ali ne, zato svetovalci ne prevzemajo odgovornosti za odločitve uporabnikov.

 

Vedeževanje je namenjeno izključno za osebne in nekomercialne namene, nasvete pa lahko prejmejo le polnoletne osebe (torej starejše od 18 let).

 

Pogoji sodelovanja

Vedeževanje s pomočjo ciganskih kart ne temelji na znanstveno dokazanih dejstvih, zato ne moremo jamčiti 100% uspeha in pravilnosti ugotovitev svetovalcev. Na uspeh vpliva tudi oseba sama in druge okoliščine. Zato uporabnike opozarjamo, da storitve ne zagotavljajo gotovega uspeha in so se za pomoč svetovalca odločile same, brez prisile.

Vedeževalec ne more obljubiti ničesar, še najmanj pa ne more narediti čudežev. Je pa s strani strank, ki so že koristile naše storitve, videti, da so učinki pozitivni in mnogim pomagajo pri pravilnih odločitvah v življenju.

Če s storitvijo niste zadovoljni, vam po svetovanju denarja ne vračamo. Vedeževalec si namreč za vas vzame čas, ravno tako kot za druge in ga ne more vrniti nihče.

 

Gospod vedeževalec Blaž je popularen slovenski vedeževalec in veliko zaseden. Vsak dan ga pokliče veliko število ljudi. Zato se že vnaprej opravičuje vsem tistim, ki ga ne boste dobili. Veliko je klicevin z dvema strankama istočasno ne more govoriti. V primeru zasedenosti se bo javila njegova sodelavka vedeževalka, ki vam bo prav tako pomagala po najboljših močeh. S tem tudi soglašate, da ne boste mogli vedno do vedeževalca Blaža in da se bo javila gospa vedeževalka, ki gleda v ciganske karte. V primeru da je zasedena še ona zaradi navala ali poslovne odsotnosti, se vam bo predvajal posnetek o meditiaciji in horoskopu. (astro odzivnik).  Vaš klic prevzamemo takoj ko bo mogoče. Ko je linija 090 zasedena se vam bo javil avtomatski odzivnik, da so vse linije zasedene. Če boste želeli nadaljevati in poslušati posneto predvajano sporočilo je vaša lastna odločitev. Prav tako pa boste na odzivniku slišali da je posnetek in da pogovor ne poteka v živo. Blaž se izjemno trudi in poskuša odgovoriti čimveč ljudem vendar zaradi velikega števila klicev včasih žal ne bo mogoče, da ga boste vedno dobili. Čakanje na linije je plačljivo. 

Če se uporabnik s katerimkoli delom v pogojih sodelovanja ne strinja, naj ne kliče ali prekine pogovor. 

 

Ravno zaradi tega, ker je vedeževalec Blaž veliko zaseden mu prosim pošljite sms sporočilo iz mobitela: NAPOVED na 6060 (4.49 EUR/SMS). Odgovoril bo najkasneje v 48 urah. 

 

 • Stik z menoj, po telefonu ali drugače, je vaša lastna izbira in odločitev

 • Ne postavljam diagnoz za vaša zdravstvena stanja, ne zdravim in ne pozdravim vaših bolezni.

 • Ne odločam, sugeriram ali napeljujem, kako se boste oziroma, kako bi se mogli odločati v različnih življenjskih situacijah.

 • Vaše odločitve in izbire so odvisne izključno in samo od vas.

 • Moji uvidi, vpogledi in nasveti, niso nadomestilo za strokovno mnenje zdravnikov, zdravilcev ali drugih terapevtov in ostalega medicinskega osebja ali osebja alternativnih metod zdravljenja in pomoči.

 

 • KOMERCIALNE ŠTEVILKE 090 – PRAVILA IN POGOJI POSLOVANJA

 • Cena klica na minuto obračunava vaš operater z vključenim 22% DDV-jem.

 • Kot uporabniki tega spletnega mesta, soglašate z navedenimi informacijami o cenah in stroških, ki nastanejo ob klicanju.

 • Priporočljivo je poklicati vašega ponudnika mobilne telefonije in preveriti strošek klica, preden pokličete komercialno številko 090.

 • Pridržujemo si pravico do spremembe cen na komercialnih linijah 090 in ostalih storitev, brez predhodnega obvestila.

 

Uporabniki se svobodno in na lastno odgovornost odločajo ali bodo poklicali 090 linijo, ali oz. v kolikšni meri bodo upoštevali prejete nasvete. Posredovane informacije in nasveti izražajo zgolj osebno mnenje svetovalcev in ne morejo nadomestiti nasveta strokovnih oseb. Svetovalci nimajo vpliva na odločitve uporabnikov in zanje v skladu s tem ne prevzemajo odgovornosti.

 

Vedeževalec Blaž ne preverja identitete in poslovne sposobnosti uporabnikov, saj za to nima tehničnih in pravnih možnosti.

 

 • Z uporabo spletne strani www.kismet.si uporabnik potrjuje da je sprejel opisane pogoje in da se z njimi v celoti in brezpogojno strinja.

 

 

Podatki podjetja:

Magija d.o.o.

Ulica Eve Lovše 8

2000 Maribor

Davčna številka SI99648946

Matična številka  6848257000

Zneski navedeni na spletni strani so navedeni z 22% DDV-jem.

 

Pošljite sms: NAPOVED na 6060 in cena je 4.49 EUR/SMS. 

Magija na 6060 stane 1.99 EUR

 

Cena ene minute na številke 090 6291 in 090 50 72 iz omrežja 

Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije, d. d., je cena 2.7121 eur/min, iz omrežja T2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB je cena 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV. Cene iz ostalih omrežij klicateljem določa njihov operater.

 

REKLAMACIJE

 

Ponudnik storitve je odgovoren za reševanje reklamacij na področju delovanja storitve. Vse reklamacije uporabnikov povezanih z delovanjem storitev rešuje ponudnik storitve, če to ni določeno drugače. Ponudnik storitve uporabnikom zagotavlja podporo in pomoč:

Reklamacijska služba: blazknez22@gmail.com

V primeru utemeljenih reklamacij se ponudnik storitve zavezuje, da jih bo odpravil v razumnem času in o tem obvestil uporabnika.

Ponudnik poti rešuje reklamacije, ki se nanašajo na delovanje omrežja ponudnika poti in plačila storitev. Takšne reklamacije mora uporabnik v pisni obliki nasloviti na reklamacijsko službo ponudnika poti v roku 15 dni od prejema računa. Na e-mail: blazknez22@gmail.com napišite zakaj niste bili zadovoljni in opišite težavo. V našem interesu je , da je stranka zadovoljna in reklamacijo bomo reševali pošteno. V primeru naše napake bomo vam rnili denar.

 

V primeru pozitivno rešene reklamacije, ki se nanaša na plačilo storitev, bo ponudnik poti vrnil uporabniku znesek, na katerega se nanaša predmetna reklamacija v obliki dobropisa ali vračilo denarja.

 

 

POGOJI SMS VEDEŽEVANJA: 

Ponudniki poti za posredovanje SMS sporočil so vsi slovenski operaterji (npr. Telekom Slovenije d.d., A1 Slovenija d.o.o., Telemach d.o.o., BOB, IZI mobil, T-2).

 

Uporabniki storitve so lahko polnoletni uporabniki mobilnih omrežij v Sloveniji, ki se strinjajo s temi Pogoji in katerih mobilni telefon omogoča pošiljanje in sprejemanje kratkih tekstovnih sporočil (v nadaljevanju: SMS-ov) in katerim je storitev SMS omogočena skladno s ponudnikom poti uporabnika.

 

Uporaba storitve se omogoča nedoločenemu številu polnoletnih uporabnikov, ki sprejmejo Pogoje ponudnika, objavljene na spletni strani www.kismet.si, na način, pod pogoji in v skladu s temi Pogoji ter drugimi navodili.

 

Opis storitve

Storitev je namenjena izmenjavi SMS sporočil med uporabniki in svetovalci preko telekomunikacijskega omrežja. Pristop k storitvi je možen na naslednji način: Uporabnik pošlje na številko 6060 SMS sporočilo s ključno besedo in/ali besedilom, za katerega želi, da bi mu bilo odgovorjeno.

Uporabnik, ki storitev uporablja prvič, mora najprej potrditi soglašanje s temi Splošnimi pogoji.

 

Sistem mu kot prvo povratno SMS sporočilo pošlje brezplačno sporočilo z vprašanjem o soglašanju s Pogoji: Uporabnik pošlje SMS s ključno besedo na samostojno številko 6060. Ko uporabnik pošlje ključno besedo, prejme brezplačno SMS sporočilo za potrditev splošnih pogojev: »Posljite DA na št. 6060 za potrditev sodelovanja v storitvi skladno s pogoji, objavljenimi na www.kismet.si Cena prejetega SMS-a je 4,49 EUR. (NAPOVED) in beseda MAGIJA je cena 1.99 EUR. Uporabnik mora odgovoriti z DA, če želi uporabljati storitev.

 

Uporabnikom je stalno omogočena možnost odjave od naročenih vsebin tudi preko SMS sporočil. Uporabnik pošlje SMS sporočilo z vsebino: STOP na št. 6060.

 

Uporabnik se s tem odjavi od vseh obvestil na številki 6060. Kot odgovor na zahtevo po popolni odjavi, uporabnik prejme brezplačno povratno sporočilo, z besedilom: ”Odjavljeni ste od vseh naročenih SMS ali MMS obvestil /sporočil /informacij/vsebin na številki 6060. Magija d.o.o. ” Odjava je izvedena v istem trenutku, ko je uporabnik podal zahtevo za odjavo.

 

Uporabnik postane član v storitvi in je v skladu s temi pogoji vsak, ki se pri prijavi in potrdi splošne pogoje uporabe z namenom uporabe ponujenih storitev na premium SMS številki 6060.

Vsa SMS sporočila, ki jih uporabnik pošlje svetovalcu, se obračunajo po veljavnem ceniku ponudnika poti (operaterja).

Ob uspešni prijavi uporabnik prejme sporočilo s potrdilom o prijavi na storitev z besedilom, ki ga pripravi urednik.

 

Pravila in pogoji uporabe

Storitev lahko uporabljajo polnoletni uporabniki.

Ponudnik storitev lahko po lastni presoji izključi uporabnika, v kolikor meni, da le-ta ne spoštuje obveznosti, ki izhajajo iz teh Splošnih pogojev.

Ponudnik storitve si pridržuje pravico, da uporabnikom, ki kršijo te Pogoje, onemogoči nadaljnje pošiljanje sporočil oziroma ne upošteva njihovih sporočil. Če uporabnik s svojim ravnanjem povzroči ponudniku storitev, izvajalcu storitev, ponudniku poti ali kateremu od udeležencev sistema kakršnokoli škodo, zanjo v celoti moralno, materialno ter kazensko odgovarja.

 

Ponudnik storitev lahko v vsakem trenutku popolnoma spremeni pogoje storitev, če to zahtevajo vzroki tehnične, komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Vsaka sprememba bo predhodno ustrezno objavljena na spletni strani www.kismet.si in v teh Pogojih.

Ponudnik storitve bo o vseh spremembah in novostih svoje uporabnike obveščal na vseh mestih, kjer so objavljeni Pogoji in navodila za uporabo storitve SMS vedeževanje.

 

Če bo ponudnik storitve med trajanjem storitve spremenil ceno storitve, bo od uporabnikov ponovno pridobil strinjanje za uporabo storitve.

Izvajalci se zavezujejo, da bodo skušali na vsako zastavljeno vprašanje odgovoriti v skladu z danimi možnostmi kolikor je možno natančno in pravočasno. Izvajalci zavračajo odgovornost za netočne odgovore ali odgovore, ki niso dostavljeni pravočasno. Na vprašanja, ki se nanašajo na zdravstveno stanje uporabnika, izvajalci ne odgovarjajo- V tem primeru se uporabnika le napoti, da obišče svojega osebnega zdravnika.

Uporabniki storitve »SMS Vedeževanje« storitev uporabljajo na lastno odgovornost in nasvete svetovalcev niso dolžni upoštevati ali se kakor koli ravnati po njihovih navodilih. Storitev naj uporabljajo trezno in po tehtni presoji.

 

Svetovalci so pri izvajanju storitve dolžni upoštevati visoke moralne in etične standarde ter striktno upoštevati Zakon o varstvu osebnih podatkov.

 

Plačilo storitev smsa 

Vsak poslani SMS uporabnika se zaračuna po vsakokratnem veljavnem ceniku ponudnika poti.

Vsak povratni SMS, ki ga prejme uporabnik od svetovalca, se uporabniku zaračuna po ceni 4,49 EUR z DDV. (NAPOVED) in Magija 1.99 eur.

 

Zasebnost in varstvo podatkov

Vedeževalec Blaž se zavezuje, da se podatke uporabnikov varuje skrbno in v skladu z zakonodajo o varovanju osebnih podatkov.

Zbiranje osebnih podatkov s pomočjo sms v storitvi se izrecno nanaša na 4. odstavek 3. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov, ki določa, da »pravne ali fizične osebe, ki opravljajo javno službo ali dejavnost po zakonu, ki ureja gospodarske družbe, lahko obdelujejo osebne podatke oseb, s katerimi so v pogodbenem razmerju, če gre za osebne podatke, ki jih potrebujejo za izpolnjevanje pogodbenih obveznosti ali uveljavljanje pravic iz pogodbenega razmerja.«

 

Pogodbeno razmerje v primeru storitve SMS NAPOVED in SMS Magija je sklenjeno s potrditvijo Splošnih pogojev (sporočilo NAPOVED DA, MAGIJA DA). Ponudnik storitve v nobenem primeru zbranih podatkov ne bosta nikoli posredovala tretji osebi.

 

Zasebnost in varstvo podatkov uporabnika

 

Ponudnik storitve SMS Napoved in SMS Magija se zavezuje, da bo krbno in v skladu z zakonodajo varoval podatke uporabnikov, ki jim z uporabo premijske številke 090 62 91, 090 62 92 in 090 50 72 in storitve SMS  dovoljujejo zbiranje, obdelovanje in hranjenje zbranih osebnih podatkov za namene izvedbe svetovanja in storitve SMS ter prejemanje promocijskih SMS sporočil.

 

Ponudnik storitve SMS vedeževanje v nobenem primeru zbranih podatkov ne bo posredovala tretji osebi. Upravljalec in ponudnik storitve SMS Napoved in Magija ravna v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Vsi podatki, ki jih upravljalec in ponudnik storitve SMS Napoved in Magija zbira v okviru prijav, ter podatki, nastali med uporabo, se zbirajo, shranjujejo in uporabljajo izrecno za namene izvedbe storitev svetovanja in storitve SMS Napoved in Magija ali obračunavanje povezanih storitev, razen če ni predloženo izrecno strinjanje uporabnika ali svetovalca o širši uporabi podatkov.

 

Prej omenjenih podatkov se ne posreduje nikomur, razen izjemoma, ko gre za posredovanje podatkov o plačilih in obračunih ali na podlagi slovenske zakonodaje.

 

Končne določbe in izvensodno reševanje sporov

Vse morebitne medsebojne spore bodo stranke reševale prvenstveno sporazumno, če to ne bi bilo mogoče, pa je pristojno sodišče v kraju stalnega prebivališča potrošnika.

 

Nobeno izmed podjetij, navedenih v teh splošnih pogojih skladno z določbami relevantne zakonodaje ne priznavajo nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošnikih sporov, ki bi jih potrošnik lahko sprožil v skladu z veljavnim Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Uradni list RS, št. 81/15).

 

Pogoji poslovanja

Vedeževanje in magije so duhovno-ezoterično področje. Smo vedeževalska skupina Kismet in s svojimi izkušnjami smo že pomagali ljudem, vendar je nemogoče, da bi pomagali vsem z enakim uspehom. Vsak človek je edinstvena celota, ki ga različni vplivi in pogoji izoblikujejo v individualno obliko. Zato imajo naše storitve in naša pomoč na vsakega popolnoma edinstven, individualen učinek. Strankam povemo, da ni 100 % garantiranega uspeha za naše storitve. Tudi mi se kdaj zmotimo oziroma, da se učinek naše storitve vidi drugače. Naše videnje čutimo drugače kot večina ljudi. Smo zelo drugačna skupina, v sebi nosimo jing&jang energijo. Strankam ne obljubljamo neverjetnih čudežev, povem pa vedno tisto, kar vidimo v kartah in ne tisto kar želijo slišati. Stranka se svobodno sama odloči, ali nas želi poklicati in se pogovarjati z nami. V to jo nihče ne prisiljuje. Z našimi svečami pošiljamo pozitivno energijo, od strank pa je odvisno ali so dovolj odprti, da jo bodo sprejeli. Črno magijo odstranjujemo s pozitivnimi mislimi in belo svečo upanja, v oboje usmerimo čim več duhovne moči. Ne izvajamo črne magije, da bi škodovala ljudem.

Če imate kakršen koli dvom o naših vedeževalskih sposobnostih ali storitvah, je naš najboljši nasvet, da se ne odločite za našo pomoč in živite naprej kot do sedaj. Tega ne govorimo, da vas bi pregnali, vendar zato, ker poslujemo odkrito in po pravilih ter veljavni zakonodaji. Nikogar ne prepričujemo za klic na vedeževalsko linijo, za to se morate odločiti sami. Če se ne morete odločiti za našo pomoč, ker ni znanstveno dokazana in ne moremo garantirati njenega uspeha, saj je spiritualnost nepredvidljiva, potem to ni za vas. Ob morebitnem nezadovoljstvu z vedeževanjem ne vračamo denarja. Razlog za to je, da mi vedeževalci za delo potrošimo različne materiale (sveče, suho in sveže cvetje, poldrage kamne, kristale, številna zelišča, sadje itd.) in veliko časa. Tega se ne more nadomestiti, prav tako pa istega materiala ne more uporabiti za druge stranke. Vrnjenega materiala tudi ne bi mogla nikjer zamenjati. Na željo stranke pa je skupina vedeževalcev še naprej na voljo za pozitivne besede. V kolikor se stranka s temi pogoji ne stranja, potem naj ne kliče.

Uporaba na moji spletni strani

Vsa besedila, slike, ideje so last našega podjetja. Kopiranje je kršenje pravic. Besedila in slike se nikakor se ne smejo kopirati in širiti po drugih spletnih straneh. Za vsebino na forumih in drugih spletnih straneh ne odgovarjam. Prav tako tudi ne odgovarjam za povezave, ki vodijo na mojo stran. Odgovarjamo pa samo za tiste spletne oglasnike, ki ima pogodbo z njimi in, ki z njimi poslovno sodelujemo.

Če se stranka s temi trditvami ne strinja, nas prosim naj ne kliče.

Varovanje podatkov

Podjetje Magija d.o.o. se zavezuje k trajnem varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Vse podatke, ki ste nam jih ali nam jih boste posredovali, bomo brezpogojno varovali kot poslovno skrivnost skladno z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS,št. 59/99, 57/01, 59-2 /01).

Vsem, ki ste me že poklicali se zahvaljujem. Ostalim pa želim lep dan.

Ime podjetja:

Magija d.o.o. Davčna številka: 99648946. Ulica Eve Lovše 8. 2000 Maribor, SI, smo davčni zavezanec.
Matična številka 6848257000.
Registrski organ

Okrožno sodišče Maribor

Vse podatke podjetja lahko preberete tukaj :

www.bizi.si/MAGIJA-D-O-O_MARIBOR/maticno-podjetje/

Cene:

Cena ene minute na številke 090 50 72 iz omrežja Telemach je cena 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije, d. d., je cena 2.7121 eur/min, iz omrežja T2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB je cena 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV. Cene iz ostalih omrežij klicateljem določa njihov operater.

V primeru reklamacije pišite na naslov: blazknez22@gmail.com

Način poslovanja

Na internetu stranke vidijo našo objavo v kateri je objavljena komercialna številka 090 50 72 in sms storitev: NAPOVED na 6060. Cena sporočila je 4,49EUR/SMS. Stranka se prostovoljno odloči za klic ali da pošlje sms. V primeru kontakta se stranko vpraša kaj želi izvedeti (katero življenjsko področje) in datum rojstva, ime. Potem pa se ji napove prihodnost na podlagi njenih podatkov in to kar pokažejo dejansko karte in jasnovidne sposobnosti. Dolžina pogovora je odvisna od vsakega posameznika in vrste vprašanja. Vsak se prostovoljno odloči o sodelovanju. Stranke se ne prisiljuje v klic ali da pošlje sms sporočilo. Stranki se vedno odgovori na vprašanje, ki je bilo zastavljeno. V primeru velikega povpraševanja se včasih tudi zgodi človeška napaka in se vam zato iskreno opravičujemo. V kolikor ste deležni nam prosim javite zgoraj na naveden e-mail za reklamacije in skupaj bomo našli rešitev, kajti nam je stranka na prvem mestu in da ste tudi zadovoljni z našimi storitvami.

Aktualne cene klica na minuto, pri različnih operaterjih, najdete na spodnjih povezavah:

A1

T2

Telemach

HoT

Add Comment