Skip to content Skip to footer

Spoznaj tarot karte

Tarot karte so orodje, ki pomaga prikazati jasno sliko situacije v kateri ste se znašli. Zaradi vpliva čustev, v vsakdanu spregledamo malenkosti, ki nam omogočajo realen pogled. Lepota tarota ni le v tem, da razkrije vprašanja, kdo, kaj, kje in kdaj, ampak tudi zakaj.

Kaj je Tarot?
Tarot je zemljevid duše. Je vodnik za samoizpolnitev, pri čemer nam je v pomoč 78 simbolnih kart. S to obliko vedeževanja, bo korak v vašo prihodnost samozavestnejši.
Velika arkana
Veliko arkano sestavlja 22 “velikih” kart, ki predstavljajo vaše življensko potovanje. Začnejo se z Norcem in končajo s Svetom.
Mala arkana
Mala arkana je sestavljena 56 kart. Razdelimo jo na kelihe, palice, meče in novce. Njihova glavna naloga je, da raztolmačijo naše občutke, misli in dejanja.
loading
Preveri katera je karta dneva in kaj vam prinaša.

Vsak dan zjutraj za vas izvlečem karto, ki vam prinaša sporočilo tarot karte dneva.

Vprašanja in odgovori

Kaj je Tarot?

Je pripomoček za vedeževanje, sestavljen iz 78 kart, katere nam pomagajo pridobiti vpogled v prihodnost, na določeno vprašanje, odnose, …

Lahko s Tarot kartami napovemo prihodnost?

Karte kot same ne napovejo prihodnosti. Pot vsakega posameznika je odvisna od svobodne izbire. Nam pa lahko branje Tarota pomaga odkriti tančico, ki nam preprečuje jasen pogled. V osnovi pa nam Tarot pripoveduje zgodbe o našem življenju in predstavlja načine, kako bi lahko živeli bolje.

Kaj sta mala in velika arkana?

Mala in velika arkana sta del celotnega paketa Tarot kart. Velika arkana predstavlja pomembne življenske dogodke, lekcije in mejnike. Mala arkana pa predstavlja vsakodenevne dogodke.

Je Tarot nekaj, česar se moram bati?

Seveda ne! Je samo orodje, zemljevid duše, ki pomaga razvozlati še tako zapletene vidike življenja. Namen polaganj ni, da bi na kakršenkoli način škodovala ampak, da posredujejo informacije z jasnostjo in sočutjem.

Ali Tarot dejansko deluje?

Ko govorimo o Tarotu se morate zavedati, da je tukaj potrebno vklopiti intuicijo, ki nam pomaga kreirati idealno prihodnost. Pomaga nam razumeti preteklosi in razkriva tančico priodnosti. Kar se tiče nas in številnih zadovoljnih uporabnikov, verjamemo, da deluje.

 

 

 

Prijava na brezplačno napoved

Prijavite se na brezplačne mesečne napovedi, nauke, nasvete, rituale, ... Svetovalci za vas pripravljajo bogate vsebine, ki jih delijo z vami na podlagi dolgoletnih izkušenj iz svojega življenja in iz življenja strank.