Skip to content Skip to footer

Prejmite sporočilo intuicije z izbiranim elementom

Prisluhnite svoji intuiciji in kliknite na element, kateri vas prvi pritegne. Izbran element ima za vas posebno sporočilo intuicije! Intuicije se ne naučimo čez noč, zato brez skrbi, stojimo vam ob strani.

ii_e0904a

Se vam zdi, da vas vaša intuicija ni pripeljala do sporočila intuicije, ki ga v tem trenutku potrebujete ali pa bi želeli bolj obširno razlago, zakaj vas je vaša intuicija pripeljala do posameznega elementa? Naši vodniki so tukaj, da vas vodijo skozi proces spoznavanja intuicije in tolmačenja sporočil vesolja. Tako, da boste prišli do točke, ko boste začeli verjeti, da je odgovor v vas samih in v sporočilih tarot kart.

Povežite se z našimi vodniki

Dovolite vodnikom, da se z vami povežejo preko telefonskega klica ali preko SMS sporočila, da z vami delijo sporočilo intuicije, ki je tik pred tem, da naredi vašo prihodnjost tako, kot si jo že ves čas zaslužite. 

Cena klica znaša 2,19 eur/min z DDV oz. po ceniku vašega operaterja. Cena poslanega SMS sporočila z vprašanjem se obračunava po ceniku vašega operaterja, cena vsakega prejetega SMS sporočila (naš odgovor) pa je 4,49 eur z vključenim DDV-jem.

Želite prejemati sporočila, ki jih vesolje sporoča preko svojih medijev?

Prijavite se na sporočila vesolja, ki jih za vas pretolmačijo naši guruji. Tako boste vedno pripravljeni na naslednji korak.

Flaška praznine

Če je vaša intuicija v prvih sekundah zaznala flaško praznine vam sporoča, da ste se znašli na točki, ko se počutite prazne ali pa imate v svoji bližini nekoga, ki želi vašo energijo izpiti do konca. Če čutite, da je posledica vaše praznine nekdo drug, je skrajni čas, da prekinete to energetsko izčrpajočo povezavo! Kako in s čem zapolniti praznino? S skupnimi močmi nama lahko uspe ugotoviti!

Kamen moči

Če je vaša intuicija v prvih sekundah zaznala kamen moči, je vaše sporočilo namenjeno vaši podzavesti. V njej se namreč skriva moč, ki je potrebna, da se osvobodite svojih težav in postanete trdni kot kamet, da vam nihče ne bo mogel priti do živega, kot se je to dogajalo v preteklosti. Vas zanima, kako odkleniti to moč?

Flaška sočutja

Če je vaša intuicija v prvih sekundah zaznala to flaško, vam sporočamo, da najbrž hrepenite po nečem nedolžnem, nežnem in polnem ljubezni. Lahko, da ta flaška predstavlja vas. Nekoga, ki je pripravljen deliti brezpogojno ljubezen, ki se v vsakem trenutku rojeva v vašem srcu. Kdo prihaja na vašo pot in želi to deliti z vami?

Vrček upanja

Če je vaša intuicija v prvih sekundah zaznala vrček je prvo vprašanje, ki se nam poraja: ali je vrček napol polen ali napol prazen? Kaj se skriva v vrčku? Vrček je veliko bolj kompleksna in globoka tema, kot se zdi na prvi pogled. Pazite samo, da ste vi tisti, ki se odloča, kaj bo v vrčku. Pomembno je, da ne smete nikomur pustiti, da ga polni ali prazni brez vašega dovoljenja. Katero orodje uporabiti, da se zaščitite zdaj takoj?

Knjiga modrosti

Če je vaša intuicija v prvih sekundah zaznala knjigo modrosti je morda čas, da začnete svojo modrost, ki ste jo v preteklih letih nabrali, zapisovati! Lahko pa ta izbira predstavlja vas same. Kot nekoga, ki je v življenju veliko predelal in se iz vsake lekcije naučil nove modrosti in zdaj je čas, ko ste svojo modrost pripravljeni deliti dalje. Je v tej knjigi skrivnost, ki jo je treba obvarovati ali je v knjigi skrivnost, ki jo morate odkriti?

Flaška upanja

Če je vaša intuicija v prvih sekundah zaznala kamen moči, je vaše sporočilo to, da ne smete obupati. Če se počutite še tako male in, če se vam zdi, da vse kar storite, storite narobe, je to sporočilo vesolja, da se bodo stvari na neki točki izboljšale. Skrajni čas je, da storite nekaj, kar vam bo dalo novo samozavest za naprej.