Skip to content Skip to footer

Napoved za mesec december

1
2
3
4
5
6
7
✕︎

Karte za mesec december so pogumno odkrile tančico skrivnosti.

Usoda na delu

Začetek tega meseca zaznamuje karta Pravice, opozarja vas, da upoštevate vse vidike določene situacije. Pomembno je, da se odločite tako, da boste lahko svoje popotovanje proti sredini meseca nadaljevali v harmoniji. Trenutno je na delu usoda, ki skuša uravnati energije. Ljubezen, pravne zadeve in poravnave so lahko izpostavljene. Vas zanima, kako se bodo dogodki na teh področjih odvili za vas?

100/h

Pot v mesec boste nadaljevali zelo intuitivno. Intuicija vam bo delala 100/h! Tokrat boste pod vodstvom Lune, ki je lahko radodarna, lahko pa v trenutku vzame vse, kar ste gradili več mesecev. Lahko se zdi, da se bo intuicija vmešala v posel katerega ste si že dolgo želeli skleniti. Prisluhnite notranjemu glasu in in pridobite informacije, ki so zelo pomembne za to, da lahko sprejmete pravo odločitev. Vam nekdo ne posreduje vseh potrebnih informacij? Bodite pazljivi pri tistih, za katere se zdi, da so na boljšem položaju kot vi.

Kdo se skriva za masko?

Bolj se pomikamo proti sredini meseca, bolj pomembno je, da ste zvesti sami sebi. Zaljubljenca sporočata, da je zdaj vaša glavna skrb, da ugotovite, kaj je tisto, kar je zasidrano globoko v vašem srcu. Pazite, da vas površinski odnosi ne zaslepijo pred resničnimi srčnimi željami. Ne zaupajte osebam, ki ne poslušajo svojega notranjega glasu in vas želijo v ranljivem obdobju samo izkoristiti! Nekdo se skriva za masko! Kdo je to?

Še je čas, da razmislite o svoji odločitvi.

Na sredini meseca se bo pokazalo, če ste slišali sporočila kart iz začetka meseca. Karta Zvezda sporoča, da se lahko pojavi nenadna privlačnost v vašem življenju. Lahko se znajdete zunaj svojih romantičnih okvirjev. Še je čas, da razmislite o svoji odločitvi. Oseba želi vašo brezmejno energijo ujeti v majhen prostor in jo omejiti. Pomembno je, da se pravočasno zaščitite. Za to lahko uporabite ritual ljubezni ali s potrjenimi afirmacijami.

Karte še vedno opozarjajo. 

Še vedno moramo stopati previdno. Svečenik prinaša sporočilo empatije. Če ste slišali predhodna sporočila, boste vi tisti, ki boste gojili empatijo do tistih, ki niso izbrali pravilne odločitve. Začutili boste njihovo bolečino kot bi bila vaša. Če pride do stanja, ko postane ta bolečina neznosna, morate nujno obnoviti energetske vezi s temi osebami, saj se lahko zgodi, da bo bolečina vedno večja na obeh straneh. 

Stolp je lahko prispodoba za jemanje svobode. Karta se je pojavila za tiste, ki niso upoštevali, da je potrebno biti previden.

Za osebno napoved stopite v stik z našimi izkušenimi vodniki, ki že čakajo na vaš klic!


Cena klica znaša 2,19 eur/min z DDV oz. po ceniku vašega operaterja. Cena poslanega SMS sporočila z vprašanjem se obračunava po ceniku vašega operaterja, cena vsakega prejetega SMS sporočila (naš odgovor) pa je 4,49 eur z vključenim DDV-jem.

Prijava na brezplačno napoved

Prijavite se na brezplačne mesečne napovedi, nauke, nasvete, rituale, ... Svetovalci za vas pripravljajo bogate vsebine, ki jih delijo z vami na podlagi dolgoletnih izkušenj iz svojega življenja in iz življenja strank.