Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Številke usode

Števila so v našem življenju velik del usode, ki nam je namenjena. Morda se zdi, da je telefonska ali hišna številka veliko naklučje pa temu vendarle ni tako. Številke v naše življenje vnašajo svojo energijo, ki nas na nekaterih področjih utegne dvigniti spet na drugih pa spustiti.

Definicija številke 1

Število ena predstavlja nove začetke …

Energija števila 1 je vodilna in ima tudi velik ego. Ravno zaradi tega je na prvem mestu. Predstavlja prepletanje ponosa in zaupanja, ki se včasih prelevita v aroganco. Manjka vam potrpljenja, saj hočete biti vedno prvi. Drvite, ne da bi gledali na druge.

Pazite, da vas ne zanese! 

Definicija številke 2

Velika razlika je med obzirnostjo in podrejanjem. Številka 2 to dobro razume. Dvojka ne mara pretirane pozornosti in raje igra podporno vlogo v situaciji. Zelo rada pomaga drugim, da dosežejo vrh. Pomembna ji je ustvarjalnost, saj se le tako počuti polno. Čeprav se zdi, da je dvojkica mirne narave, pa se nikar ne pustite pretentati saj se v notranjosti skriva ogenj.

V dvojkah tli ogenj.

Definicija številke 3

Številka tri je nekoliko povezana s površnostjo. Trojke so prijazne in tople a hkrati znajo poskrbeti zase. Če stvari ne grejo po načrtu se bo kaj hitro pokazal trojkin temperament. Včasih se jim ne da soočati se s težavami, zato to raje prepustijo drugim.

Pazite kdo rešuje vaše težave.

Definicija številke 4

Številka 4 je deloholik. Najbrž ne bo nikoli najbolj priljubljena, zagotovo pa lahko zmaga na deoholičnem tekmovanju. Zelo spabo se soočajo z izgubo nadzora nad situacijo. Včasih se preveč drži starih navad, ki so že nekaj časa zastarele.

Deloholik!

Definicija številke 5

Številka 5 ima glavo polno ustvarjalnosti. Tako zelo hiti od ene do druge ideje, da se včasih pozabi ustaviti, da bi lahko pognala korenine. Petica ima velikokrat “več sreče kot pameti”. Ker je obdana s karizmo se velikokrat izvleče iz še tako težke situacije.

Več sreče kot pameti!

Definicija številke 6

Pri številu 6 je visoko cenjen idealizem. šestica ne prenese krivice in ne more razumet, da je svet lahko včasih neizprosen. Kadar jo preplavijo negativne misli pa laho šestka postane temperamentna in na čase nekoliko neprijazna.

Idealizem!

Definicija številke 7

Številka 7 je izmed vseh najbolj sramežljivo nerodna. Zelo rada se drži zase saj se v družbi ponavadi čuti utesnjeno. Njena sramežljivost jo vedno potisne na zadnje vrste v kinodvorani. Zelo rada pa preizkuša meje svoje vzdržljivosti. 

Kako daleč je zmožna iti?

Definicija številke 8

Življenje 8 se odvija okoli denarja in kariere. Osredotočenost in odločnost osmico ponavadi pripeljeta do končnega cilja s svetlobno hitrostjo. Če osemka na tej poti spregleda druge, lahko to dejanje prinese hude posledice.

Denar, kariera, denar!

Definicija številke 9

Število 9 je precej zapleteno. Sestavljeno je iz treh 3 in, če se obrne na glavo, postane 6. Ravno iz tega razloga je mešanica teh dveh števil. Je inovativna in ustvarjalna, kar jo nizpopolnjuje. Pogosto ji je namenjena duhovna rast saj je njen namen vb življenju, da vsakič znova doseže višjo raven zavesti.

3, 6, 9!

ONLINE

[whiteHeader] [yellowHeader]

[message]

[footer] sms