Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vedeževanje in tabuji

Vedeževanje in mediji so še vedno deležni veliko prepričanj, ki so morda napačna.

Če razmišljate, da bi se povezali z medijem, ki bi z vami čistil blokade ali vam odkril tančico prihodnosti, je pomembno, da izberete zaupanja vrednega medija oz. vodnika.

Pozabite na prizore iz filmov

Če še niste križali poti s pravim medijem, je vaša podoba o njih morda, podoba iz filmov. 

Pogosto so te osebe prikazane s kristalnimi kroglami, dragimi in poldragimi kamni, perjem, svečami … Čeprav velikokrat v realnem svetu res uporabljajo te pripomočke, pa to ni glavni način, kako natančno napovedujejo prihodnost in čistijo vaše blokade.

Najpomembnejše je, da mediju dovolite, da se poveže z vami in vaše težave in prihodnost rešuje iz vaše globine! Vi ste tisti, ki živite to življenje, medij je samo pomoč, da razumete sporočila, ki ves čas živijo znotraj vas. Pa če se tega zavedate ali ne.

Zakaj vzpostaviti stik z medijem/vodnikom?

Tisti, ki ste ga že vzpostavili, že veste zakaj. Tisti, ki pa ste prepričani, da sta to zapravljen čas in denar pa nas veseli, da ste tukaj in ste pripravljeni na vaš naslednji korak.

Resnica je, da imajo mediji in vodniki široko paleto funkcij in celo sam izraz: »vodnik« je širok pojem. 

skrinjica s tarot kartami
Zakaj bi torej sploh obiskali medija/vodnika?
Najbrž zato, da dobite odgovore na vprašanja.  Nekatera izmed njih bodo mogoče:
 • Kako naj za sabo pustim preteklost?
 • Bova ostala skrivnost?
 • Kako naj popravim obstoječe razmerje?
 • Kako se bodo rešile finančne zadeve?
In prav tako, kot obiščete zdravnika, da vam poda odgovor na zdravstvene tegobe, je tukaj za vas vaš vodnik, ki vam bo podal odgovore na dušnem nivoju.
Morda ste na točki, ko je vaše življenje izziv in ste prišli do zavedanja, da vam ni treba živeti z blokadami iz preteklosti. Mnogi se od časa do časa počutimo izgubljene na področju, kot je:
 • kariera
 • poslanstvo
 • izobrazba
 • družina
 • ljubezen
To je točka, na kateri si je priporočljivo najti zanesljivega vodnika, ki vam pomaga do samozavestnejšega koraka v prihodnost.
tarot karte v roki vedeževalke

Preteklost, prihodnost in drugi nivoji

Od vsakega medija se pričakuje, da bo pri branju prihodnosti izjemno natančen, vendar je ob tem treba razumeti, da če niste pripravljeni na določeno sporočilo, tega sporočila ne bo mogel predati, saj še niste pripravljeni. Nenazadnje sodeluje z vašimi energijami. Lahko se zgodi, da vam bo medij lahko pomagal s prebolevanjem ljubljene osebe, ne bo vam pa mogel predati sporočila, ker še ni pravi čas. Lahko pa vam pomaga, da skupaj dosežeta točko, ko se vse razjasni in bo sporočilo predano. Dober medij ali vodnik lahko tudi pogleda v vašo prihodnost. Takšni vpogledi so včasih nejasni, vendar lahko ponudijo dragocen vpogled v to, česa se lahko veselite ali na kaj morate biti pripravljeni pripraviti.
Tarot karte s svečo

Odnesite čim več od vedeževanja

Kadar se odločite za vedeževanje, se pred tem pripravite, saj boste tako najbolje izkoristili izkušnjo. Verjetno ne želite izgubljati vodnikovega in vašega časa, kaj ne?
 • morate ugotoviti, zakaj želite vedeževanje – čim hitreje je potrebno priti do središča težave
 • morate biti iskreni – ne poskušajte ga prelisičiti, saj izgubljate čas
 • bodite potrpežljivi – nič se ne zgodi čez noč
Vedeževanje je sicer lahko zelo natančno in razkriva globoke skrivnosti vendar ni nujno, da se bo vse uresničilo iz danes na jutri. Tudi Rim ni bil zgrajen v enem dnevu.

Vedeževanje in plačilo

Vedeževalci, mediji, jasnovidci, vodniki ali kakorkoli jih želite poimenovati, so osebe, ki jim je bil dan talent. Tako kot kirurgu – mirna roka ali pevcu – lep glas. Če talenta ne bi negovali, bi bil njihov talent pozabljen. In ker so se odzvali na klic duše, so naši vodniki svoj talent spremenili v poslanstvo, na katerem nekateri delajo že več desetletij. Svoj talent so tako prepletli z delom in tako kot vi dobite plačano za svoje delo, si prav tako plačilo zaslužijo vedeževalci. 

Vedeževalci ne zadenejo na lotu in tudi oni plačujejo položnice.

Ker pa ima vsak od nas intuicijo smo za vas pripravili BREZPLAČNO VEDEŽEVANJE.

Torej, ste oseba, ki verjame v vedeževanje ali ne?

Že danes lahko izberete svojega duhovnega vodnika. Pokličite nas na telefonsko številko 090 50 72 ali nam pošljite SMS sporočilo z besedo NAPOVED na 6060.

Cena klica znaša 2,19 eur/min z DDV oz. po ceniku vašega operaterja. Cena poslanega SMS sporočila z vprašanjem se obračunava po ceniku vašega operaterja, cena vsakega prejetega SMS sporočila (naš odgovor) pa je 4,49 eur z vključenim DDV-jem.