Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Katerih kart ne želimo izvleči pri Tarotu?

Obstajajo karte, ki so znane, da imajo bolj negativen pomen, kot pozitiven. kadar zagledamo zapičenih 10 mečev v hrbet figure bomo najbrž zaznali, da nekaj ne bo v redu. Seveda ne smemo pozabiti, da se lahko te karte pojavijo tudi v obratni legi, kar pa lahko popolnoma spremeni pomen karte.

 

Desetica mečev

tarot_karte_SLO_desetica_mecev

Desetica mečev ponavadi nakazuje, da je pred vami težavno obdobje. Ni pomembno ali gre za neuspeh v službi ali na ljubezenskem področju, včasih nam življenje pač prinese lekcije, ki so za predelat.

 

Smrt

Karta Smrt je v teoriji najhujša možna karta, če se zgodi dobesedno. Ampak ne skrbite, ponavadi je to samo znak za preporod ali za nov začetek. Lahko je samo preobrazba, nova ljubezen ali novo delovno mesto. Le malokrat ima ta karta dobeseden pomen.

 

Petica novcev

tarot_karte_petica_novcev

Petica novcev običajno kaže na čas, ko vas bodo doletele finančne težave. Karta prikazuje številne obraze materialne nesreče in pomanjkanja, vključno z izgubo nečesa vrednega. Seveda pa je od vas odvisno, če boste ostali na tej poti, ki vam je napovedana ali boste naredili nujne spremembe, da bo vaše življenje boljše.

Trojka mečev

tarot_karte_SLO_trojka_mecev

Trojka mečev ponavadi nakazuje na čas ko je pri vas žalost, osamljenost in melanholičnost. Pogosto ta karta služi kot opozorilo. Če se na to obdobje dobro pripravite in sprejmete potrebne ukrepe, bo na koncu vse v najlepšem redu.

Še je možnost za spremembe. Skupaj lahko karte obrnemo na pozitivno stran.

 

ONLINE

[whiteHeader] [yellowHeader]

[message]

[footer] sms

Add Comment